Tot nu toe vind ik het goed gaan op school. Ik begon aarzelend omdat ik niet zeker wist of dit mijn plek was en hoe ik de verandering zou opnemen, maar het gaat een stuk makkelijker dan gedacht.

Aan de school vind ik het heel fijn dat we allemaal gelijk zijn en allemaal ons best doen, bij mijn vorige school was ik heel erg gewend aan dat we allemaal elkaar probeerden te overtreffen of omlaag te halen. Ik voel hier wel meer support.

Ik moet nog veel wennen aan de manier van lesgeven. De weekopdrachten vind ik heel leuk om te doen omdat ik dan kan focussen op 1 onderwerp voor een korte tijd. Maar ik wacht op het moment dat we meer tijd hebben voor een opdracht en meer in de diepte kunnen gaan van een onderwerp. Bij de weekopdrachten krijgen we nu wel feedback maar heb ik daar eigenlijk nog weinig mee gedaan en dat zou ik bij opdrachten die langer duren wel graag willen doen.

De tripjes naar musea en festivals bevallen me erg goed, ik krijg er veel inspiratie uit en ik leer over vormgeving en hoe ik mijn fotografie kan ontwikkelen tot iets groots.
Back to Top